Snabblån med betalningsanmärkning

Har du råka ut för en betalningsanmärkning kan det vara svårt att få snabblån. Det kommer nog inte som en nyhet för någon att anmärkningar gör det svårt i livet. Men, ge inte upp för det finns hopp för dig som läser denna sidan. Det finns nämligen ett antal långivare som erbjuder dig snabblån med betalningsanmärkning.

 

Din sortering: Snabblån med betalningsanmärkning
Monetti snabblån
Monetti

5/5 – Bäst i test!

Snabblån med betalningsanmärkning
Vivus gratis snabblån!
Vivus

4.6/5 – Mycket bra.

Snabblån med betalningsanmärkning

 

Snabblån med anmärkning i bagaget

Oavsett anledningen till din eller dina betalningsanmärkningar så har du helt enkelt fått en eller flera registrerat på dig. Det är väldigt tråkigt men man kan inte göra mycket mer än att acceptera läget. En betalningsanmärkning finns kvar under 3 års tid och försvinner därefter.

Det går att låna pengar ändå men det kan vara svårt. Det finns bara en handfull som tillåter att du har betalningsanmärkningar. Dessa företag fokuserar inte särskilt mycket på din historik eftersom det egentligen inte speglar din nuvarande ekonomiska situation. Saker och ting kan ha bättrat sig, du kan ha fått ett nytt jobb eller du kan ha blivit skuldfri. Dessa företag förstår att man kan ha motgångar likväl som framgångar här i livet. Du är inte ensam om att bli lättad av dessa orden att det är möjligt att bli godkänd för snabblån MED betalningsanmärkning.

Villkoren för dig med betalningsanmärkning

Villkoren ser olika ut men något som brukar vara viktigt är hur gammal din betalningsanmärkning faktiskt är. Desto äldre den är desto bättre är det, förutsatt att du inte har åkt på någon ny sen din första.

Det brukar också finnas krav på hur många anmärkningar som är tillåtet, ett exempel är inte fler än 9 stycken. Så alternativ finns, oavsett hur jobbigt du har haft det.

En gemensam nämnare hos alla som erbjuder snabblån med betalningsanmärkning är att du inte får ha något aktivt skuldsaldo hos kronofogden. Då blir du inte godkänd. Du kan dock lösa din skuld och sedan ansöka om snabblån.

Kom ihåg

Kom ihåg att aldrig ta ett snabblån om du inte har möjlighet att betala tillbaka pengarna. Trots att du idag har en betalningsanmärkning så är det väldigt dumt att hamna i skiten igen. Betalningsanmärkningar försvinner efter en tid och det vore väl tråkigt att börja om från början igen? 3 år är lång tid och det känns ”omöjligt” men tiden går snabbare än vad du tror. Ta hand om din ekonomi och gör en ordentlig budget där du har utrymme för oväntade utgifter. Ett snabblån är snabba pengar, men lika snabbt som du får pengarna kommer dem att gå åt och nästa månad eller när den löptid för ditt lån är slut så måste du räkna bort det den månaden.