Nya snabblån

Är du på jakt efter nya snabblån 2018? Då har du hittat rätt sida. Här hittar du nämligen alla nya snabblån efterhand som de startas och granskas av vårt team. Det finns fördelar att använda de senaste då det brukar erbjudas extra bra villkor för nya kunder. Kika igenom vår lista nedan, där finns säkerligen något som lockar dig.

 

Din sortering: Nya snabblån

 

Att vara bland dem första hos ett nytt snabblån

Som vi skrev om i det översta stycket så finns det ibland fördelar att vara bland dem första hos ett nystartat företag som erbjuder snabblån. Företagen brukar i flera fall locka med erbjudande för att få nya kunder, exempelvis gratis snabblån. Ett gratis snabblån är räntefritt, utan uppläggningskostnader eller avi kostnader.

Osäkerheten som finns kring ett nystartat företag är ju om dem är seriösa eller ej. Därför granskar vi alltid dem noggrant innan vi rekommenderar och lägger upp dem här under nya snabblån. Du kan därför vara trygg med dessa långivare.

Fler anledningar

Det finns fler anledningar till att man letar nya snabblån och det kan till exempel vara att man har blivit nekad sitt lån hos ett annat företag. Därför har man hoppet uppe att bli godkänd hos de nya företaget. Det är helt klart värt att prova om man tidigare har blivit nekad.

Det kan också vara att man inte skött sina betalningar hos en av dem andra och därmed vill ansöka om snabblån hos ett nytt alternativ där historiken finns.

Vi uppdaterar listan med nya snabblån

Listan uppdateras regelbundet och vi håller koll på marknaden. Istället för att du själv skall behöva leta och gå på nitlotter så är allt du behöver göra besöka oss.

Snabblån 2018

2018 har varit ett år med mycket spänning då det har förhandlats om nya lagar i Sverige gällande snabblån & smslån. Vi kommer att uppdatera denna paragrafen inom kort. Från och med 1 september 2018 kommer den nya lagen för korttidslån att träda i kraft, detta kommer att förändra marknaden till det bättre för dig som låntagare.

  1. Den 1 september 2018 träder en ny lag för att reglera marknaden av snabblån i kraft. Denna lag har som avsikt att reglera räntan och sätta ett maxtak vad som är tillåtet.

Snabblån 2017

Under 2017 har det lanserats flera nya snabblån. Här ser du en kort tidslinje för de företagen som har lanserats.

  1. Flexkontot – Lanserades under våren 2017. Ägs av Brixo AB som även innehar varumärket Brixo.
  2. Primal Capital – Öppnade upp för lånekunder i Sverige under 2017. Tillåter betalningsanmärkning och lågt krav på din inkomst (100.000 SEK).