Snabblån direkt

På denna sidan hittar du samtliga långivare som erbjuder snabblån direkt eller även kallat direkt utbetalning. Oftast har du pengarna på kontot samma dag som du gör din ansökan om du är ute i god tid. En regel brukar vara att ens ansökan skall bli godkänd innan 13:00 för att få pengarna senare samma dag.

Men vad räknas egentligen som direkt utbetalning? Vi tycker att det är när man får pengarna samma dag och inom några timmar. Det finns ingen långivare där du har pengarna på kontot samma sekund som din ansökan blir godkänd tyvärr. Däremot så är det snabbaste alternativet om du och långivaren har samma bankkonto för då är det en direkt överföring precis som när du för över pengar till någon privatperson med samma bankkonto. Så både att ansöka innan 13:00 och få pengarna senare samma dag eller att man har samma bankkonto som långivaren och får pengarna relativt direkt samma dag(även under helg, så länge det är inom långivarens öppettider!) räknas som snabblån direkt. Se nedan för de bästa och snabbaste alternativen!

 

Din sortering: Snabblån direkt
Monetti snabblån
Monetti

5/5 – Bäst i test!

Snabblån direkt
Vivus gratis snabblån!
Vivus

4.6/5 – Mycket bra.

Snabblån direkt
Ferratum snabblån & kredit
Ferratum

4.2/5 – Populärt!

Snabblån direkt
Everydayplus
Everydayplus

4.5/5 – Upplägg som kreditkonto

Snabblån direkt

 

Snabblån direkt

 

Mer om snabblån direkt

Idag har de flesta hört talas om snabblån och de flesta vet också på ett ungefär vad det handlar om. Som vi hör redan på namnet så är det snabba utbetalningar och snabba kontroller det handlar om och därför är det ofta så att vi snarare omtalar det som ”snabblån direkt” eller ”snabblån direkt utbetalning” än bara ”snabblån”. Man kan nämligen räkna med att ha pengarna på kontot redan samma dag som man ansöker om lånet, oavsett om det är en vardag eller om det är under helgen.

Snabblån kallas även för sms-lån och mikrolån och vad gäller just ”sms-lån” så ringer det säkert en klocka hos många av er då detta har diskuterats flitigt från alla håll och kanter de senaste åren. Troligtvis har det en negativ klang för de flesta av er, men då ni läser denna artikel så antar vi att ni är intresserade av en mer nyanserad bild av vad denna typ av lån verkligen innebär och det ska vi ge er nedan.

Sanningen är den att det inte alls behöver vara negativt med snabblån, utan tvärtom. Så länge man är en ansvarstagande person som vet att lånet kan återbetalas inom den period som långivaren satt upp så har man ingenting att vara orolig för.

Snabblån direkt utbetalning

Som vi nämnde i början av texten så är det så att vi i samband med snabblån ofta ser orden ”direkt” och ”utbetalning” och det faller sig naturligt då det är precis vad det handlar om. Det finns många som hamnat i en situation där det snabbt behövs endast en mindre summa för att täcka upp utgifterna för en månad och det är då snabblån kan komma in i bilden och rädda situationen.

Att man kan låna en mindre summa pengar på ett enkelt och smidigt sätt, även om man inte har en särskilt stabil ekonomi, är en önskvärd lösning för många hushåll. Då man kan låna från så små summor som runt 500-1000 kronor så kan man täcka in exempelvis matkostnaderna för en familj om det skulle vara tomt i kassan precis innan lön. Denna typ av smålån hittar man inte någon annanstans, utan behövs det en liten summa pengar så är det till en av de långivare som specialiserar sig just på snabblån man ska vända sig.

Om man sätter det i system att använda sig av snabblån så kommer man att förlora mycket pengar som bara försvinner i ränta och avgifter, men om man gör det en gång, eller några gånger, då det verkligen ser skralt ut i kassan så är det alltså inte dåligt per se. Med snabblån direkt så kan man lösa den akuta ekonomiska krisen i hushållet så att man slipper koka soppa på en spik och det är positivt att denna möjlighet finns.

Hur mycket pengar kan jag låna?

Som vi nämnde ovan så kallas denna typ av lån ibland för mikrolån och det är ett passande ord då det vanligtvis handlar om mikrosummor. Vad som är en mikrosumma har vi alla olika uppfattning om, men det brukar ligga på runt 500 kronor upp till 50 000 kronor. De olika långivarna har olika ”tak” och här kan det skifta från allt mellan ett maxbelopp på 3000 kronor upp till ett maxbelopp som är mer än 10 gånger så stort – 50 000 kronor. Du hittar även högre summor som hamnar inom kategorin ”snabblån”, men i allmänhet är det runt 500 kronor upp till runt 50 000 kronor som avses inom denna kategori. Som du ser så kan du alltså låna alltifrån en summa som kan användas till att storhandla lite mat upp till summor som man kan åka på semester för.

Tänk igenom hur du kan betala tillbaka beloppet efter det att det är dags, för är det så att det ser osäkert ut med ekonomin under den tidsperiod då lånet ska återbetalas så är det, av förklarliga skäl, ingen bra idé att ta ett lån, även om det är lätt att få igenom sin ansökan. 

Jämför olika snabblån

JämförIdag kan du på ett enkelt sätt själv jämföra olika snabblån då all den information som behövs för att du ska kunna avgöra om ett lån känns bra eller inte finns att se klart och tydligt på långivarnas hemsidor. Det är inte några kursiverade villkor som gäller, utan du ser direkt vad som krävs gällande återbetalning.

De olika företagen som erbjuder snabblån direkt har olika regler och villkor och här kan du själv undersöka vilka villkor som är bäst, eller så kan du ta dig en titt på diverse seriösa sajter som listar olika företag som erbjuder snabblån för att få bra och tydlig information om vad som är gällande. Efter det att du hittat ett lån som känns rätt för dig så är det bara att skicka in din ansökan och om allting är som det ska så har du pengarna på det konto du angivit i din ansökan samma dag.

Snabblån utan UC

UC är Sveriges centrala upplysningsföretag och här registreras alla förfrågningar om lån. Om man har lånat mycket pengar som registrerats hos dem så kan det bli svårt att få större lån senare i livet. Lånar du exempelvis större summor när du är ung så kan det sluta med din ansökan avslås när du vill låna pengar till din första egna bostad eller liknande. När det kommer till snabblån så är det dock på det viset att det istället är exempelvis Creditsafe som registrerar din ansökan och detta är anledningen till att det är så fördelaktigt att ansöka om snabblån utan UC och deras inblandning. Läs mer om snabblån utan UC.

Dåligt rykte

snabblån rykteSnabblån har fått ett oförskämt dåligt rykte och det dåliga ryktet beror på ett flertal olika saker. En av de främsta anledningarna till varför denna tjänst har fått så dåligt rykte handlar om att det är så lätt att bli beviljad ett snabblån, även om man inte har en ”trygg” ekonomi. Är man ansvarslös och tar många snabblån direkt utan att kunna betala tillbaka så är det såklart dåligt med denna typ av lån, men som vi har visat ovan i texten så fungerar det bra så länge man som låntagare sköter sitt lån och betalar tillbaka pengarna inom den angivna tiden. Det är med andra ord inte mer negativt än att man får betala ränta och avgifter, men det gör man ju när det kommer till större lån hos en bank också

Då konkurrensen är hård idag så är det dock på det viset att ett flertal långivare har börjat erbjuda ”gratis” lån, vilket innebär att man får dem både räntefritt och utan avgifter, så numera kan man låna en summa där man återbetalar exakt samma summa, vilket är det absolut bästa alternativet för dig som låntagare, så sök efter sådana snabblån i första hand.